Legyen még könnyebb a MiniMo használata - Oktatóvideó
Visszatérés a blogra

Legyen még könnyebb a MiniMo használata - Oktatóvideó

Egy számunkra ismeretlen szoftver első ránézésre bonyolultnak tűnhet. Hiába tudjuk, mire kellene használni, még sincs meg bennünk az a magabiztos lendület, amivel könnyedén használatba vehetnénk. Ezt az érzést tapasztaljuk egy egyszerű szoftver első használata során is, nincs ez másként egy a Minimo-hoz hasonló komplex logisztikai rendszer esetén se.

Van azonban megoldás!

Sokszor az is segít, ha az ember az első ijedtségből felocsúdva próbálja egyszerű logika alapján megfejteni a kezelőfelület és a rendszer logika összefüggéseit, próbálgatja a funkciókat, kattintgat (sokszor céltalanul) a gombokra, hátha történik valami, és amikor történik, akkor felhúzott szemöldökkel fürkészi a képernyőt, hogy mi történt és az miért történt.

Mi ettől a tortúrától szerettük volna megkímélni az új és a meglévő felhasználóinkat, amikor elterveztük, hogy készíteni fogunk egy a teljes szoftveren átívelő videós oktatóanyagot. A 12 részes videósorozatban kollégánk, Turcsányi Zsolt bemutatja a Minimo összes funkcióját, így a néző éles működés közben tekintheti meg azt, ahogyan a komplex logisztikai folyamatokat rendszerünk játszi könnyedséggel lekezeli.

Hogyan szervezzünk meg 100 feladatból álló napi rutint

A Minimo oktatóvideó sorozatunk a Youtube csatornánkon tekinthető meg, az alábbi gombra kattintva:

Tovább az oktatóvidókhoz